News Flash:

Porc chinezesc cu fasole si tofu

17 Ianuarie 2014
2802 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g branza tofu, taiata cubulete
1 chili lung, tocat marunt
1 lingura ulei de alune de padure
1 ceapa, taiata julien
350 g carne de porc, tocata
2 si 1/2 linguri sos de usturoi
150 g fasole verde, taita bucatele de 2 cm
1 lingura sos de soia dulce
1 lingura vin chinezesc de orez
3 linguri zahar pudra
2 lingurite faina de porumb

Mod de preparare:


Pune uleiul in wok la foc mediu, adauga ceapa si ardeiul chili si amesteca apoi timp de doua minute. Mareste intensitatea focului si adauga carnea de porc. Dupa 3 minute, adauga fasolea verde, sosul de usturoi si o ceasca cu apa rece. Redu focul la mediu si lasa sa fiarba pana ce apa s-a redus cu doua treimi.
Adauga branza tofu, sosul de soia, zaharul si vinul de orez, amestecand usor timp de cateva minute.

Intr-un vas mic amesteca faina de porumb si o lingura de apa rece. Adauga pasta in wok si continua sa amesteci usor inca doua minute.
Serveste porcul chinezesc cu branza tofu si ardei chili alaturi de o garnitura de orez asiatic.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013273 (s)