News Flash:

Pomme D`amour

20 Octombrie 2011
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Pomme Damour
Ingrediente: 2 cl Calvados 1 cl sirop de capsuni 1 cl Cointreau sampanie Mod de preparare: Se mixeaza bine Calvados si Cointreau cu siropul de capsuni intr-un shaker, impreuna cu cuburi de gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de sampanie si se completeaza cu sampanie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

albus bucataria internationala ness rom alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

926 viz    0 com
915 viz    0 com
1037 viz    0 com
1445 viz    0 com
2023 viz    0 com
805 viz    0 com
1023 viz    0 com
934 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018466 (s)