News Flash:

Pomme D`amour

20 Octombrie 2011
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Pomme Damour
Ingrediente: 2 cl Calvados 1 cl sirop de capsuni 1 cl Cointreau sampanie Mod de preparare: Se mixeaza bine Calvados si Cointreau cu siropul de capsuni intr-un shaker, impreuna cu cuburi de gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de sampanie si se completeaza cu sampanie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albus bucataria internationala ness rom alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1107 viz    0 com
1003 viz    0 com
1169 viz    0 com
2089 viz    0 com
2434 viz    0 com
893 viz    0 com
1112 viz    0 com
1081 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018555 (s)