News Flash:

Pomme D`amour

20 Octombrie 2011
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Pomme Damour
Ingrediente: 2 cl Calvados 1 cl sirop de capsuni 1 cl Cointreau sampanie Mod de preparare: Se mixeaza bine Calvados si Cointreau cu siropul de capsuni intr-un shaker, impreuna cu cuburi de gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de sampanie si se completeaza cu sampanie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albus bucataria internationala ness rom alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1058 viz    0 com
975 viz    0 com
1106 viz    0 com
1835 viz    0 com
2304 viz    0 com
861 viz    0 com
1073 viz    0 com
1061 viz    0 com
1157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1898 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017125 (s)