News Flash:

Pomana porcului

20 Decembrie 2011
2918 Vizualizari | 0 Comentarii
Pomana porcului
Ingrediente:

cateva bucati de carne de porc
carnati de porc
faina de malai
untura
usturoi
boia
piper
sare

Mod de preparare:

Se pune putina untura intr-o cratita, la foc potrivit. Cand e incinsa suficient, se adauga carnea de porc, taiata in bucati mai mari. Cand incepe sa se rumeneasca se pun doi catei de usturoi taiati felii subtiri si o jumatate de cana de apa si se lasa sa fiarba. Cand e fiarta de jumatate se pun bucatile de carnati. Daca e nevoie, se mai toarna putina apa si se potriveste de boia, piper si sare.
In acest timp se pregateste mamaliga. Friptura se serveste cu muraturi si mamaliga.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura usturoi boia piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2857 viz    0 com
2297 viz    0 com
1788 viz    0 com
3776 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018858 (s)