News Flash:

Pogacele cu jumari

19 Aprilie 2011
5999 Vizualizari | 0 Comentarii
Pogacele cu jumari
Ingrediente: 1 cub drojdie, 500 g faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 g jumari de porc, 1 lingurita sare Mod de preparare: Se face un aluat la fel ca cel de paine: se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale, laptele si drojdia dizolvata, jumarile macinate prin masina de tocat carne si se obtine un aluat. Acesta se framanta putin si se lasa la crescut intr-un loc cald. Se intinde aluatul pe un blat de lucru cu faina in foaie de grosime aprox. de 2 cm. Se taie forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Deasupra se pot unge cu ou batut ca sa se rumeneasca. Se coc la cuptor pana ce devin putin aurii, in tava tapetata cu faina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pilaf zahar faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1388 viz    0 com
3976 viz    0 com
2086 viz    0 com
1086 viz    0 com
1620 viz    0 com
945 viz    0 com
1284 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014211 (s)