News Flash:

Plina de vitamine si numai buna pentru zilele reci de toamna - Ciorba cu carne de vita

31 Octombrie 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g carne tocata de vita
1 conserva mica de fasole rosie
2 cepe mari
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1/2 radacina telina
400ml rosii pasate
sucul de la o jumatate de lamaie
sare
piper
ardei iute

Mod de preparare:

1. Curatam ceapa si o tocam marunt, la fel procedam si cu zarzavatul.
2. Incingem putin ulei intr-o oala de 6 l si adaugam ceapa tocata. Lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam carnea tocata. Amestecam si o zdrobm cu furculita sa nu se faca cocoloase. Cand incepe sa se prajeasca adaugam fasolea, zarzavatul si rosiile. Completam cu apa si lasam sa fiarba aproximativ 2 ore.
3. Condimentam cu sare si gustam, daca carnea este fiarta acrim cu lamaie, adaugam si un ardei iute tocat. Optional puteti pune si utin piper proaspat.
Servim

Reteta de ciorba cu carne de vita ne este recomandata de haisagatim.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole rosie radacina patrunjel rosii pasate ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1975 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020200 (s)