News Flash:

Platou cu pasta de ton

5 August 2011
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
Platou cu pasta de ton
Ingrediente: 500 g ton in conserva (de ulei) 150 g unt de masa 1 lamaie mica 6 linguri mari de maioneza de casa sare piper Mod de preparare: Se scurge bine de ulei tonul din conserva, apoi se mixeaza intr-un robot cu untul, maioneza si zeama de la lamaie, sare si piper. Se lasa pasta obtinuta la rece, in frigider, timp de 1 ora sau doua. Pasta se pune pe mini platouri sau castronase mici, ornate cu ceapa verde. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene margarina vegetala piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2561 viz    0 com
1899 viz    0 com
2604 viz    0 com
1147 viz    0 com
1031 viz    0 com
1971 viz    0 com
1291 viz    0 com
1353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019107 (s)