News Flash:

Platou cu branza si alune

24 Decembrie 2013
2182 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr branza feta
250 gr branza Philadelphia
2 fire ceapa verde tocate marunt
1 ardei rosu tocat marunt
100 gr alune date prin robot
sare

Mod de preparare:


Branza feta se amesteca bine in vasul de robot cu branza Philadelphia, apoi cu ceapa verde tocata si ardeiul iute. Se adauga alunele zdrobite bine, sare daca mai este necesar si se formeaza o bila de dimensiuni medii care se tavaleste la randul ei prin ceapa verde tocata. Se asaza bila pe un platou de sticla si se orneaza.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1839 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019782 (s)