News Flash:

Platou-aperitiv cu branzeturi

26 Septembrie 2011
2491 Vizualizari | 0 Comentarii
Platou aperitiv cu branzeturi
Ingrediente: 100 g cascaval afumat, 100 g mozzarella, 100 g cascaval, 100 g parmezan, 100 g branza cu mucegai alb, 250 g struguri albi, 250 g struguri rosii. Mod de preparare: Se taie branzeturile în bucatele si se asaza pe un platou. Strugurii se spala, se aleg boabele tari si se pun, amestecate (albe si rosii), printre bucatelele de brânza. Pentru un aspect special, puteti înfinge într-o scobitoare câte un cubulet de brânza si un bob de strugure. Se poate servi cu un pahar de vin rosu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane branza ananas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
1747 viz    0 com
967 viz    0 com
1152 viz    0 com
1606 viz    0 com
1660 viz    0 com
1185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019027 (s)