News Flash:

Placintele spaniolilor concureaza cu cele ale englezilor. Cum sa prepari o placinta de peste delicioasa

25 August 2017
643 Vizualizari | 0 Comentarii
Placintele nu sunt doar ale englezilor, ci si ale spaniolilor care le consuma in orice moment al zilei. Placinta cu peste este un preparat pe care il poti prepara cu mare usurinta in bucataria ta pentru ca nu este o reteta deloc pretentioasa.

Ingrediente:

2 foi de placinta, de preferat facute in casa
1 ceapa mare
1 ardei rosu
3 rosii
2 conserve de hering in ulei
2 linguri de ulei
sare
piper
sos de soia

Mod de preparare:

Pentru umplutura, se toaca marunt ceapa si ardeiul, care se calesc apoi in cele doua linguri de ulei. Se adauga sosul soia, rosiile date pe razatoare si pestele din conserva. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana cand scade tot lichidul. Intr-o tava dreptunghiulara sau rotunda, dupa preferinte, se aranjeaza prima foaie de foietaj care va acoperi si marginile tavii, se adauga umplutura si se acopera cu cealalta foaie care trebuie lipita de cea de dedesubt. Se inteapa cu furculita si se coace timp de 20 minute la 200 grade Celsius. Se savureaza atat calda, cat si rece, ca mic dejun, aperitiv sau cina.

preluat de pe acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta furculita celsius mic dejun aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017644 (s)