News Flash:

Placintele la tigaie nu vor fi uitate niciodata

21 Octombrie 2016
3114 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg faina
30 g drojdie proaspata
1 lingurita zahar
1 lingurita sare

Pentru umplutura:
1 legatura marar
800 g branza sarata

Mod de preparare:

Intr-o cana cu apa calduta se desface drojdia cu zaharul si sarea. In faina cernuta se face un gol si se pune maiaua care se acopera cu putina faina. Se lasa 5-10 minute si apoi se incepe framantarea, adaugand apa calduta.

Se framanta pana ce aluatul se desprinde de maini, se acopera cu un servet si se lasa la crescut o ora. Apoi, se taie bucati din aluat de marimea unei portocale, fiecare bucata se intinde usor si pe o jumatate se pune branza amestecata cu marar tocat. Se pliaza asemeni unui portofel.

In ulei incins se prajesc toate placintele care se consuma calde sau reci.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte tigaie aluat placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016516 (s)