News Flash:

Placintele la tigaie nu vor fi uitate niciodata

21 Octombrie 2016
2989 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg faina
30 g drojdie proaspata
1 lingurita zahar
1 lingurita sare

Pentru umplutura:
1 legatura marar
800 g branza sarata

Mod de preparare:

Intr-o cana cu apa calduta se desface drojdia cu zaharul si sarea. In faina cernuta se face un gol si se pune maiaua care se acopera cu putina faina. Se lasa 5-10 minute si apoi se incepe framantarea, adaugand apa calduta.

Se framanta pana ce aluatul se desprinde de maini, se acopera cu un servet si se lasa la crescut o ora. Apoi, se taie bucati din aluat de marimea unei portocale, fiecare bucata se intinde usor si pe o jumatate se pune branza amestecata cu marar tocat. Se pliaza asemeni unui portofel.

In ulei incins se prajesc toate placintele care se consuma calde sau reci.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte tigaie aluat placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014790 (s)