News Flash:

Placintele cu mozzarella

10 Iunie 2014
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina
2 cani lapte
1 ou mare
1 lingura praf de copt
1 lingurita sare
1 lingura margarina
umplutura (mozzarella sau pui aromat calit cu usturoi si ceapa)

Mod de preparare:

Prepara aluatul, amestecand faina, oul, margarina si praful de copt. Incalzeste putin laptele cu doua linguri de apa si putina sare, apoi toarna-l treptat peste faina. Incorporeaza bine ingredientele si framanta totul pana obtii un aluat elastic, care se dezlipeste de pe maini. Lasa aluatul sa se odihneasca 15 minute, apoi intinde-l cu sucitorul pe masa si taie-l in patratele de aproximativ 10 cm pe latura. Toarna umplutura si inchide "pliculetele" avand grija sa le lipesti bine de margini cu furculita. Prajeste-le in baie de ulei incins pana devin rumenii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete pastel retete brazilia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014661 (s)