News Flash:

Placinte moldovenesti cu branza

8 Aprilie 2011
8005 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte moldovenesti cu branza
Ingrediente: 550 gr faina de grau, 1 lingurita de sare, 600 gr cas de vaci, 2 oua, 30 gr marar, 30 gr ceapa verde, 100 ml ulei Mod de preparare: Se amesteca faina cu un pic de sare si 300 ml de apa. Framântati aluatul pâna devine elastic si se dezlipeste de mâini. Se lasa 15 minute într-un loc caldut. Pentru umplutura amestecam casul cu ouale si putina sare. Adaugati ceapa si mararul tocate marunt. Se împarte aluatul în 6-8 bucati. Se întinde fiecare bucata de aluat cât mai subtire. În mijloc puneti umplutura. Se prind marginile opuse, acum celelalte margini opuse, apoi lipiti toate colturile. Se pune placinta la prajit cu partea marginilor lipite în jos. Placintele se prajesc pe ambele parti câte 4-5 minute. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte covasat alimentatie sanatoasa branza ceapa verde faina marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1695 viz    0 com
1173 viz    0 com
1445 viz    0 com
1350 viz    0 com
2350 viz    0 com
1346 viz    0 com
1168 viz    0 com
1324 viz    0 com
2056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 37 queries | Mysql time :0.026040 (s)