News Flash:

Placinte cu zacusca

18 Octombrie 2011
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte cu zacusca
Ingrediente: 800 g zacusca de ciuperci 400 g faina 100 g margarina 1/2 lingurita otet 100 ml apa 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se pun intr-un vas faina, sarea si margarina si se amesteca. Se adauga treptat apa calduta, amestecata cu otet. Se amesteca totul pana se obtine un aluat elastic, dupa care se lasa sa se odihneasca 30-45 minute la rece. Se intinde o foaie de aluat si se taie in cercuri sau patrate, mai maricele. Pe fiecare bucata se intind 2-3 linguri de zacusca, apoi se impatureste. Se inteapa usor aluatul. Se unge o tava cu margarina, se asaza placintele si se da la cuptor pentru 25-30 minute. Placintele se servesc calde sau reci cu fir de usturoi verde alaturi. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


lard afumat bucataria internationala retete vegetariene faina otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1938 viz    0 com
1562 viz    0 com
3527 viz    0 com
1855 viz    0 com
1040 viz    0 com
916 viz    0 com
4792 viz    0 com
1027 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011747 (s)