News Flash:

Placinte cu visine

23 Iulie 2012
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru glazura:

1 kg visine
2 linguri de unt
5 linguri de zahar

Pentru blat:

15 linguri de faina
4 oua
21 linguri zahar
21 linguri lapte
11 linguri ulei
praf de copt si amoniac (cate un plic)

Mod de preparare:


Visinele se spala, se curata de samburi, se pun intr-o tava tapetata numai pe margine, alaturi de unt si zahar, si se baga in cuptorul incins timp de 5 minute. Se va face o glazura delicioasa. Scoatem tava si lasam sa se racoreasca pana nu mai iasa abur apoi punem deasupra, cu grija sa nu deformam glazura.

Pentru blat, separam ouale, batem albusurile spuma, adaugam galbenusurile, zaharul, laptele, uleiul  amestecand usor. Punem apoi faina, praful de copt si amoniacul si amestecam pana se omogenizeaza. Dam la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute. Dupa ce se scoate, se rastoarna pe un platou, cu glazura de visine in sus.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visine unt zahar faina oua lapte ulei amoniac tava glazura delicioasa abur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1315 viz    0 com
1962 viz    0 com
2545 viz    0 com
9975 viz    0 com
2901 viz    0 com
1164 viz    0 com
2624 viz    0 com
2343 viz    0 com
4136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033289 (s)