News Flash:

Placinte cu nucsoara si gem de caise

3 Octombrie 2011
2958 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte cu nucsoara si gem de caise
Ingrediente: 2 linguri gem de caise incalzit 1 cana lapte 1 baton de vanilie taiat pe lungime 2 oua ¼ lingurita nucsoara 1 galbenus 2 linguri zahar Pentru blat: 1 cana faina 1 galbenus ¼ cana zahar 125 g unt Mod de preparare: Mai intai se prepara un aluat din faina, zahar si unt. Se adauga apoi galbenusul de ou si se framanta pana se leaga (daca e nevoie se adauga o lingura de apa rece). Se intinde o foaie pe o suprafata tapetata cu faina. Se pune aluatul la frigider timp de 30 de minute. Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se unge o tava de tarta. Se intind 2 foi din aluat. Se pune foile la cuptor, se lasa 10-12 minute pana prin o culoare aurie, dupa care se scot si se lasa la racit. Intre timp se scot semintele din batonul de vanilie. Se amesteca ouale, laptele, galbenusul, zaharul si semintele de vanilie intr-un vas mare. Se toarna amestecul din lapte peste aluat si se lasa la cuptor timp de 25 de minute. Se presara nucsoara peste placinta si se mai lasa 20 minute. Se lasa la racit si apoi se serveste cu fructe. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cafea retete vegetariene lapte unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2106 viz    0 com
2115 viz    0 com
2205 viz    0 com
1845 viz    0 com
1380 viz    0 com
2326 viz    0 com
2083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022254 (s)