News Flash:

Placinte cu cascaval si sunca

19 August 2011
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte cu cascaval si sunca
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 200 ml apa calda 1 cub drojdie un varf de lingurita sare un varf de lingurita de zahar 2 linguri ulei Pentru umplutura: 100 g cascaval (sau telemea de vaca) 100g sunca (sau parizer de pui) Mod de preparare: Se pun toate ingredientele in masina de paine sau intr-un castron. Daca e nevoie, se mai adauga faina sau apa calda. Se framanta bine si se lasa la dospit, pana isi dubleaza volumul, adica vreo ora si jumatate. Cand e dospit, se unge masa sau blatul de lucru cu ulei si se imparte aluatul in bucati egale, cat pentru o placinta. Se face o forma rotunda cu sucitoarea si se pune o gramajoara de umplutura (cascaval + sunca amestecate) in mijloc, care se acopera rapid cu marginile placintei. Se intoarce invers si se apasa cu grija cu sucitoarea, pentru a-i da din nou forma rotunda si pentru a o aplatiza putin. Se coace in tigaie teflonata, unsa doar cu putin ulei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telemea de faina ulei cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2677 viz    0 com
2180 viz    0 com
1417 viz    0 com
1632 viz    0 com
1555 viz    0 com
1642 viz    0 com
1434 viz    0 com
5649 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019965 (s)