News Flash:

Placinte cu carne de iepure

21 Noiembrie 2013
2086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g unt
1 lingura ulei de masline
800 g carne tocata iepure
1 ceapa medie
1 lingura coaja rasa portocala
200 g bacon
2 linguri faina
800 ml supa pui
12 boabe ienupar zdrobite
2 fire cimbru proaspat
250 g castane fierte si decojite
1 pachet aluat patiserie
1 ou

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 170oC. Carnea se caleste in unt topit si ulei. Se scoate si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa tocata 10 minute. Se adauga baconul taiat fasii si se lasa pana devine crocant. Se pune faina si se amesteca. Se adauga inapoi carnea in tigaie impreuna cu ienuparul, cimbrul si coaja de portocala. Se sareaza, se toarna supa de pui fierbinte, se acopera si se da la cuptor sa fiarba 13 ore. Se adauga apoi castanele si se mai lasa la cuptor descoperit 15 minute. Din aluatul de patiserie se decupeaza cercuri cu diametrul de 10 cm. Compozitia de carne se pune in boluri termorezistente individuale care se acopera cu un cerc de aluat. Se unge aluatul cu ou batut si se dau bolurile la cuptor pana acesta este auriu.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013098 (s)