News Flash:

Placinte cu carne

15 Decembrie 2011
1862 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte cu carne
Ingrediente: 500 g carne de porc tocata 2 foi de pasta sfoglia 150 g ciuperci 2 cepe medii o jumatate ardei gras 4 oua 100 g gris 500 ml suc de rosii jumatate de pahar de ulei de masline un pahar de vin alb sec piper alb sare Mod de preparare: Ceapa se curata si se toaca marunt; ardeiul se spala, se taie tot marunt; ciupercile se spala si se toaca potrivit. Apoi, toate acestea se pun la calit. Dupa cateva minute se adauga carnea tocata, se lasa cateva minute sa isi traga arome de la legume, iar apoi compozitia se stinge vin alb. Se potriveste de piper si sare, se lasa sa se evapore vinul, dupa care se pune sucul de rosii, dand focul la mic, pana scade toata zeama. Cand e gata se lasa la racit. Apoi se pun grisul si trei oua si se amesteca pana la incorporare. Se unge o tava cu putin ulei, se pune o foaie de pasta sfoglia, peste aceasta umplutura de carne, alta foaie de pasta sfoglia, se unge cu oul batut si se da la cuptor, la foc mediu. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1911 viz    2 com
1248 viz    0 com
1970 viz    0 com
1013 viz    0 com
3355 viz    0 com
1591 viz    0 com
2435 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018892 (s)