News Flash:

Placinte cu carne

15 Decembrie 2011
1904 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinte cu carne
Ingrediente: 500 g carne de porc tocata 2 foi de pasta sfoglia 150 g ciuperci 2 cepe medii o jumatate ardei gras 4 oua 100 g gris 500 ml suc de rosii jumatate de pahar de ulei de masline un pahar de vin alb sec piper alb sare Mod de preparare: Ceapa se curata si se toaca marunt; ardeiul se spala, se taie tot marunt; ciupercile se spala si se toaca potrivit. Apoi, toate acestea se pun la calit. Dupa cateva minute se adauga carnea tocata, se lasa cateva minute sa isi traga arome de la legume, iar apoi compozitia se stinge vin alb. Se potriveste de piper si sare, se lasa sa se evapore vinul, dupa care se pune sucul de rosii, dand focul la mic, pana scade toata zeama. Cand e gata se lasa la racit. Apoi se pun grisul si trei oua si se amesteca pana la incorporare. Se unge o tava cu putin ulei, se pune o foaie de pasta sfoglia, peste aceasta umplutura de carne, alta foaie de pasta sfoglia, se unge cu oul batut si se da la cuptor, la foc mediu. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1979 viz    2 com
1290 viz    0 com
2030 viz    0 com
1047 viz    0 com
3404 viz    0 com
1621 viz    0 com
2473 viz    0 com
1037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013523 (s)