News Flash:

Placinte cu branza de oi

7 Septembrie 2011
6463 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte cu branza de oi
Ingrediente: 300-400 gr branza de oaie sarata 25 gr drojdie prospata 1 ou 500 gr faina 50 ml ulei de masline ulei apa putina sare Mod de preparare: Din faia, drojdie, sare si apa se framanta un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit se adauga 50 ml ulei si se continua cu framantatul pana cand uleiul intra in aluat. Se lasa la dospit pentru 60 minute. Intre timp se prepara umplutura, amestecand oul cu branza. Dupa ce aluatul este dospit, placintele se impacheteaza si se prajesc in uleiul bine incins, apoi se scot si se pun pe servetele de bucatarie, pentru a absoarbe surplusul de ulei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pipote retete vegetariene zahar faina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1987 viz    0 com
2150 viz    0 com
2748 viz    0 com
1111 viz    0 com
1177 viz    0 com
1191 viz    0 com
2575 viz    0 com
1128 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014028 (s)