News Flash:

Placinte cu branza de oi

7 Septembrie 2011
6642 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinte cu branza de oi
Ingrediente: 300-400 gr branza de oaie sarata 25 gr drojdie prospata 1 ou 500 gr faina 50 ml ulei de masline ulei apa putina sare Mod de preparare: Din faia, drojdie, sare si apa se framanta un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit se adauga 50 ml ulei si se continua cu framantatul pana cand uleiul intra in aluat. Se lasa la dospit pentru 60 minute. Intre timp se prepara umplutura, amestecand oul cu branza. Dupa ce aluatul este dospit, placintele se impacheteaza si se prajesc in uleiul bine incins, apoi se scot si se pun pe servetele de bucatarie, pentru a absoarbe surplusul de ulei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pipote retete vegetariene zahar faina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2061 viz    0 com
2229 viz    0 com
2810 viz    0 com
1180 viz    0 com
1252 viz    0 com
1259 viz    0 com
2640 viz    0 com
1192 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013350 (s)