News Flash:

Placinta turnata cu branza

4 Ianuarie 2017
9702 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

14 linguri faina
675 g branza de vaci
9 linguri zahar
3 oua
9 linguri ulei
9 linguri lapte
1 praf de copt
4 oua
60 g budinca vanilie
6 linguri zahar
3 plicuri zahar vanilat
100 g stafide
1 esenta rom

Mod de preparare:

Stafidele le-am pus in putina apa calduta si esenta de rom.
Am batut usor cele 3 oua, am adaugat zaharul si am mixat. Am pus uleiul si am continuat mixarea, apoi am pus alternand laptele si faina amestecata cu praful de copt. La final compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea de clatite.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am pus jumatate din compozitie si am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 10 minute.
Cat tava a stat la cuptor m-am ocupat de umplutura: am amestecat branza, am adaugat ouale batute, praful de budinca, zaharul si zaharul vanilat, iar la final stafidele inmuiate si stoarse in palma.
Dupa cele 10 minute, am pus deasupra aluatului din tava amestecul de branza, iar peste branza restul de aluat. Am dat tava la cuptor pentru inca 30-40 minute, avand grija sa nu se arda.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta branza placinta turnata aluat placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017606 (s)