News Flash:

PLACINTA SARACULUI! Se face din 4 ingrediente! Vezi AICI cum poti sa o faci la tine acasa

21 Martie 2017
69405 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru paine:
1 kg faina
20 g drojdie
10 g zahar
15 g sare
50 ml ulei

Mod de preparare:

Inainte de folosire faina se va cerne. Intr-un castron se va prepara in prealabil plamadeala, pentru activarea drojdiei, din 100 g faina, drojdia si zaharul inmuiate cu apa calduta, pana la consistenta unei smantani. Drojdia nu se va opari deoarece isi pierde calitatile. Plamadeala se lasa sa creasca la caldura. Dupa ce a crescut se framanta faina cu uleiul, sare si plamadeala. Se foloseste apa in asa fel incat aluatul sa fie potrivit de tare. Se lasa sa creasca la caldura.

Citeste si cum se prepara Placinta rapida cu mere - Reteta de post

Alte ingrediente:

½ kg aluat de paine
250 g zahar
50 ml ulei
200 g margarina

Mod de preparare:

Citeste si Cum se prepara cel mai pufos chec! Toata lumea imi cere reteta dupa ce il gusta! Ingredientul secret care il face PUFOS...

Se imparte aluatul in patru. Din fiecare sfert de aluat se face o foaie de placinta de forma aproximativ dreptunghiulara ceva mai groasa ca pentru strudel. Se unge cu margarina topita si zaharul. Se ruleaza foaia cu atentie pentru a nu se rupe. Se aseaza in tava de la aragaz, unsa cu ulei. Inainte de a aseza in tava placinta se “invarte” ca un strudel. In acest fel foaia se subtie si mai mult. Dupa asezarea in tava, cele 4 bucati se ung cu putin zahar tos. Se coace la foc potrivit 40 minute. Se serveste de preferinta rece.

sursa: healthy-romania
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta saracului
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018274 (s)