News Flash:

Placinta primaverii - Placinta cu spanac si branza

4 Aprilie 2019
589 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (4 portii):

  • 100 g telemea
  • 1 kg spanac
  • 2 cepe
  • 1 pachet foitaj
  • 1 ou
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala spanacul. Se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scurge de apa si se toaca marunt. Se toaca ceapa si se prajeste in unt. Se adauga spanacul. Se fierbe pe foc mic pana scade. Se adauga branza rasa, sare daca este nevoie si piper. Se opreste focul. Se intinde fiotajul. Se taie o foaie pe masura formei. Se pune in forma unsa cu unt. Se intinde spanacul si se acopera cu un grilaj format din fasii de fiotaj. Se unge cu ou si se coace 30 minute la foc moderat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta spanac placinta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015157 (s)