News Flash:

Placinta marocana cu harissa

10 Octombrie 2011
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta marocana cu harissa
Ingrediente: 1 pachet aluat patiserie 600 g linte fiarta 300 g feta 1 ceapa medie 1 lingurita harissa 400 g baby spanac 2 linguri patrunjel tocat 50 g seminte de pin 2 oua 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Prima data se toaca ceapa. Apoi se caleste impreuna cu harissa in ulei de masline. Se adauga spanacul, se acopera cu apa si se pune la fiert. Dupa 2-3 minute se adauga si lintea. Se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se adauga semintele de pin, branza feta faramitata, ierburile si ouale batute. O foaie de aluat se asaza intr-o forma unsa. Se toarna compozitia si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se unge cu putin galbenus si se da 40 minute la cuptorul preincalzit. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

baby spanac bucataria internationala retete vegetariene pita bread
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2598 viz    0 com
1178 viz    0 com
1174 viz    0 com
1106 viz    0 com
1095 viz    0 com
11415 viz    0 com
2420 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018673 (s)