News Flash:

Placinta marocana cu harissa

10 Octombrie 2011
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta marocana cu harissa
Ingrediente: 1 pachet aluat patiserie 600 g linte fiarta 300 g feta 1 ceapa medie 1 lingurita harissa 400 g baby spanac 2 linguri patrunjel tocat 50 g seminte de pin 2 oua 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Prima data se toaca ceapa. Apoi se caleste impreuna cu harissa in ulei de masline. Se adauga spanacul, se acopera cu apa si se pune la fiert. Dupa 2-3 minute se adauga si lintea. Se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se adauga semintele de pin, branza feta faramitata, ierburile si ouale batute. O foaie de aluat se asaza intr-o forma unsa. Se toarna compozitia si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se unge cu putin galbenus si se da 40 minute la cuptorul preincalzit. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baby spanac bucataria internationala retete vegetariene pita bread
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2645 viz    0 com
1259 viz    0 com
1238 viz    0 com
1159 viz    0 com
1147 viz    0 com
11831 viz    0 com
2472 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013522 (s)