News Flash:

Placinta in DOAR cateva minute

16 Decembrie 2014
4762 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 foi aluat foietaj sau aluat normal (daca ti-a ramas de data trecuta)
fructe proaspete taiate marunt (fructe dupa preferinta)
putin ulei

Mod de preparare:

Greseaza o tava de copt mai mica si pune o foaie de aluat in ea, astfel incat sa acoperi marginile acestia si pe exterior. Pune in ea fructele, acpoi aseaza a doua foaie de aluat, ridica marginile primeia, lipeste-le usor cu ajutorul unei furculite. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 35-45 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta rapida aluat placinta placinta fructe prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027300 (s)