News Flash:

Placinta fara coacere

17 Mai 2016
933 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

75 gr zahar brun
1 cana nuci
150 gr biscuiti de cacao, fara crema
1 ceasca unt de arahide
10 gr unt topit
200 ml frisca lichida
250 gr crema fina de branza (simpla, fara arome)
o fiola esenta rom
5 linguri zahar pudra
coaja de la o portocala
350 gr topping de ciocolata

Mod de preparare:

Toaca nucile si pprajeste-le putin intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde. Adauga-le apoi in robotul de bucatarie, impreuna cu biscuitii si zaharul brun zi mixeaza foarte bine pana obtii o compozitie fainoasa. Adauga apoi untul si continua sa mixezi pana obtii o compozitie omogena.
Adauga aluatul intr-o forma rotunda cu fund detasabil si preseaza-l foarte bine, pentru a obtine un blat. Intr-un castron pentru mixer adauga crema de branza, untul de arahide si zaharul pudra. Mixeaza pana obtii o crema spumoasa, omogena, apoi adauga esenta de rom si coaja de portocale. Incorporeaza apoi frisca batuta spuma, amestecand usor cu o lingura de lemn.
Adauga crema peste blat. Toarna deasupra toppingul de ciocolata.
Lasa placinta la frigier, timp de 4-5 ore inainte de a o servi. Se serveste rece, alaturi de o cana de cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta coacere retete placinta placinta americana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024236 (s)