News Flash:

Placinta dobrogeana cu branza si marar

17 Ianuarie 2012
4216 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta dobrogeana cu branza si marar
Ingrediente:

Pentru umplutura:

1 kg de branza de capra (bio)
400 gr iaurt gras (optional)
6 oua
150 gr unt topit pentru uns foile
1 legatura marar maruntit

Pentru foi:


un pachet de foi pentru placinta de 400 gr.

Mod de preparare:


Branza am lasat-o de seara in apa sa isi mai scoata din sare si sa se inmoaie, apoi am sfaramat-o cu ajutorul furculitei, am adaugat 3 oua si mararul maruntit si am amestecat bine.

Am luat cate 2 foi de placinta pe care le-am uns cu unt topit, am pus pe mijloc din compozitia de branza si am rulat. Am procedat asa pana am umplut o tava (33x25cm), unsa in prealabil cu unt.
Deasupra am turnat iaurtul amestecat cu cele 3 oua si am dat la cuptor pana sa rumenit partea de deasupra.
Placinta dobrogeana cu branza si marar ne este recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Placinta_dobrogeana_cu_branza_si_marar2.JPG
iaurt gras oua unt marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3301 viz    0 com
2394 viz    0 com
2790 viz    0 com
2135 viz    0 com
2086 viz    0 com
3865 viz    0 com
3196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018155 (s)