News Flash:

Placinta dobrogeana cu branza sarata

18 Mai 2011
10063 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta dobrogeana cu branza sarata
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g faina 160 ml apa 1 lingurita otet sare 100 g unt topit (sau 100 ml ulei) Pentru compozitie: 500 g branza proaspata 300 g telemea 200 g smantana Pentru strat deasupra: 2 oua 3 linguri de iaurt Mod de preparare: Framantam un aluat simplu din faina, apa, sare si putin otet. Il lasam sa se odihneasca si ne ocupam de compozitie. Radem branza telemea si amestecam impreuna cu branza proaspata si smantana. Impartim aluatul in [ase si intindem cu sucitorul cate o foaie subtire de marimea tavii in care vom coace placinta. Ungem tava cu unt si asezam prima foaie. Ungem foaia cu unt topit si asezam peste ea o alta foaie de aluat. Ungem iar cu unt si asezam jumatate din compozitie. Nivelam compozitia uniform si repetam procedeul: doua foi unse cu unt, compozitie si deasupra ultimele doua foi de aluat unse cu unt. Batem cele doua oua cu trei linguri de iaurt si ungem placinta cu acest amestec. Dam placinta la cuptorul incins la foc mediu pentru aproximativ 30 minute pana ce se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza bacon mere smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1250 viz    0 com
1266 viz    0 com
3753 viz    0 com
2144 viz    0 com
3411 viz    0 com
2667 viz    0 com
1500 viz    0 com
5566 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012954 (s)