News Flash:

Placinta de post cu ciuperci, praz si cartofi

2 August 2017
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca vrem sa treci mai usor peste perioada postului, iti propunem in o alta reteta care sa te ajute in aceste zile. Am gatit pentru tine azi o delicioasa placinta de post cu ciuperci, praz si cartofi.

Ingrediente:

1 pachet foi de placinta

Pentru umplutura:
4-5 cartofi
200 g ciuperci
1 morcov fiert
1 fir de praz (partea alba)
6 linguri ulei
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
nucsoara
sare
piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie cubulete, se rade morcovul pe razatoarea mare, se taie prazul rondele, ciupercile se feliaza si se calesc toate in trei linguri de ulei bine incins, pana se inmoaie. Se pun mararul si patrunjelul tocate marunt si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper, dupa gust. Se lasa apoi sa se raceasca.

Se asaza cate trei foi de placinta pe masa, se ­pune umplutura de legume, se ruleaza si se asaza placinta de post cu ciuperci, praz si cartofi intr o ­tava unsa cu ulei. Se procedeaza la fel si cu restul ingredientelor. Se ung deasupra cu ulei si se coc circa 20 de minute in cuptorul preincalzit. Se servesc calde sau reci, presarate cu marar ­verde. Iti poti invita cei mai buni prieteni la o delicioasa placinta de post cu ciuperci, praz si cartofi.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci morcov marar nucsoara razatoarea mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024118 (s)