News Flash:

Placinta de peste cu condimente

4 Octombrie 2013
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de file alb de peste
o legatura patrunjel verde
3 morcovi mici
2-3 cozi de telina
2 maini mazare congelata
2 maini fasole verde congelata
o conopida mica (eu nu am pus)
o telina mica
2 linguri pesmet
150 g smantana
2 oua
150 g unt
100 g cascaval ras
sare
piper
condimente dupa gust
un ardei gras rosu
un pumn boabe de porumb
inca 100 g de cascaval ras

Mod de preparare:


Se curata si se spala bine legumele, se toaca marunt dupa placul fiecaruia. Apoi se pune untul intr-o tigaie incapatoare la topit, apoi se adauga legumele, sare, piper, condimente, eu am pus morcovii primii, apoi restul, se calesc pana se rumenesc un pic la foc iute, cam 10 min, apoi se lasa putin la racit. Intre timp tapetam o tava patrata cu unt si cu pesmet si punem jumatate din cantitatea de peste. Cand legumele s-au racorit adaugam ouale batute, smantana, patrunjelul si o lingura de pesmet, turnam amestecul in tava si apoi restul de peste. Bagam tava 15-20 de min la cuptor, apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam inca 15 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2646 viz    0 com
2233 viz    0 com
1197 viz    0 com
1851 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017187 (s)