News Flash:

Placinta de miel ca la mama acasa

25 Aprilie 2019
630 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente:

Pentru foi:

  •  300 g faina
  •  62 g unt
  •  1 ou

Pentru umplutura:

  •  1 kg organe de miel
  •  200 ml otet
  •  2 cepe
  •  2 legaturi patrunjel
  •  4 oua
  •  1 galbenus pentru uns
  •  sare
  • piper

Mod de preparare:

Stiai ca poti face o placinta delicioasa din organe de miel? Incearca si tu reteta de placinta de miel! Organele (ficatul, inima, rinichii, limba) se spala foarte bine si se pun in apa rece cu otet pentru 30 de minute. Apoi, apa se arunca si se pun la fiert pentru 30 de minute. Intre timp, ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta un aluat omogen care se imparte in doua foi.

Organele fierte si racorite se taie bucati si se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si verdeata. Apoi, se amesteca cu ouale batute si se potriveste gustul de sare si piper. O foaie de aluat se pune in tava, se repartizeaza uniform umplutura, se pune a doua foaie, se unge cu galbenus si se coace 40 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta miel reteta pasti retete placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027117 (s)