News Flash:

Placinta de legume, de pe Muntele Athos - Se face FARA aluat

31 August 2016
110691 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr cartofi
1 vanata mai mare
350 gr rosii
150 gr branza feta
2 cepe mici
2-3 catei de usturoi
1 lingurita menta verde, tocata marunt
2-3 linguri ulei de masline
1 lingurita oregano uscat
piper
sare

Mod de preparare:

1. Spala legumele si menta foarte bine.
2. Taie rosiile in cuburi mici si zdrobeste usturoiul.
3. Pune rosiile la foc potrivit, intr-o tigaie, si adauga maruntita, oregano si usturoiul. Amesteca si lasa pe foc in jur de 15 minute.
4. Separat, in ulei incins, rumeneste vanata maruntita si ceapa.
5. Dupa vreo 10 minute pune ceapa si vanata intr-o vas din iena, acopera cu un strat de cartofi cruzi, un strat de branza feta, apoi cu rosiile din tigaie.
6. Baga tava in cuptorul incins la 175 de grade Celsius, pentru aproximativ 40-45 de minute.
In cazul in care lichidul din tava scade foarte mult, acoper-o cu o folie de aluminiu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta legume placinta cuptor placinte athos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013405 (s)