News Flash:

Placinta de extract de vanilie si nuci pecan

13 Decembrie 2013
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

300 g faina
1/4 lingurita de sare
4 linguri unt, rece, taiat cubulete
4 linguri de ulei de floarea soarelui
4 linguri de apa rece

Pentru umplutura;
220 g crema de branza
3 oua, separate
170 g zahar
4 lingurite extract de vanilie
100 g de miere
3 linguri unt, la temperatura camerei
1/4 lingurite sare
240 g nuci pecan, maruntite

Mod de preparare:

Dupa ce ai preparat aluatul, da-l la rece pana este gata umplutura. Incalzeste cuptorul la 170 grade si amesteca crema de branza cu unul dintre cele trei oua, putin zahar si doua linguri de vanilie. Intinde aluatul in tava si asaza umplutura. Da la cuptor timp de 15 minute.

Intre timp, bate cele doua oua ramase si amesteca restul de zahar cu un tel. Adauga mierea, untul, vanilia si sarea. Presara nucile pecan pe umplutura coapta. Deasupra toarna amestecul de oua si miere. Lasa tava la cuptor inca 35 de minute.
Placinta de vanilie cu nuci pecan se serveste cu frisca deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2583 viz    2 com
1256 viz    0 com
1479 viz    0 com
2113 viz    0 com
3478 viz    0 com
3725 viz    0 com
2534 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021223 (s)