News Flash:

Placinta de cartofi cu telemea

26 Octombrie 2011
2071 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta de cartofi cu telemea
Ingrediente: 1 kg cartofi 6 oua 200 g telemea de oaie 300 ml smantana 100 g unt 2 linguri faina 1 lingurita busuioc uscat Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb intregi, cu coaja, in apa cu sare. Se curata calzi si se taie cubulete dupa ce se racesc. Ouale se bat impreuna cu smantana si se amesteca cu cartofii, telemeaua rasa, untul moale. La sfarsit se pun faina si busuiocul uscat. Daca mai este nevoie, se adauga sare. Se tapeteza o forma rotunda cu unt topit si se toarna compozitia in ea. Se coace la foc mediu timp de 35-40 de minute, pana cand se rumeneste. Se lasa in forma sa se raceasca si apoi se portioneaza. Se serveste ca atare sau cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi bucataria internationala retete vegetariene smantana faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3641 viz    0 com
1845 viz    0 com
2192 viz    0 com
2598 viz    0 com
2257 viz    0 com
855 viz    0 com
1032 viz    0 com
2912 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013675 (s)