News Flash:

Placinta de cartofi cu telemea

26 Octombrie 2011
2149 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta de cartofi cu telemea
Ingrediente: 1 kg cartofi 6 oua 200 g telemea de oaie 300 ml smantana 100 g unt 2 linguri faina 1 lingurita busuioc uscat Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb intregi, cu coaja, in apa cu sare. Se curata calzi si se taie cubulete dupa ce se racesc. Ouale se bat impreuna cu smantana si se amesteca cu cartofii, telemeaua rasa, untul moale. La sfarsit se pun faina si busuiocul uscat. Daca mai este nevoie, se adauga sare. Se tapeteza o forma rotunda cu unt topit si se toarna compozitia in ea. Se coace la foc mediu timp de 35-40 de minute, pana cand se rumeneste. Se lasa in forma sa se raceasca si apoi se portioneaza. Se serveste ca atare sau cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala retete vegetariene smantana faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3739 viz    0 com
1969 viz    0 com
2394 viz    0 com
2691 viz    0 com
2340 viz    0 com
917 viz    0 com
1088 viz    0 com
3167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015055 (s)