News Flash:

Placinta de cartofi cu cascaval

8 Aprilie 2013
3691 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g cartofi albi
100 g unt
200 g cascaval
250 ml lapte integral
nucsoara
piper
sare

Mod de preparare:

Spala cartofii si pune-i intr-o oala cu apa clocotita, cu putina sare, si lasa-i sa fiarba 10 minute. Dupa ce s-au fiert, scurge-i, decojeste-i si taie-i felii subtiri.

Taie si cascavalul felii subtiri si intr-un vas termorezistent toarna putin lapte, asaza un strat de cartofi, acopera-i cu felii de cascaval si cateva bucatele de unt, apoi condimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Repeta aceasta operatiune pana se termina toate ingredientele, apoi pune vasul la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade Celsius.

Placinta cu cartofi si cascaval se serveste calda, decorata cu felii subtiri de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019908 (s)