News Flash:

Placinta cu zucchini si ricotta

8 August 2011
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu zucchini si ricotta
Ingrediente: aluat brise 300 g zucchinni 200 g ricotta 3 lg smantana + 2 lg 3 oua 2 maini bune de parmezan ras 2 rosii cateva fire de ardei sare piper marar verde Mod de preparare: Intai se face aluatul si se lasa la rece macar o ora. Intre timp se pregateste umplutura. Se curata putin zucchinni, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se presara sare si putin piper si se lasa cam jumatate de ora. Se scoate aluatul de la frigider si se intinde in functie  de tava, dar sa treaca si peste marginile tavii, se inteapa bine cu o furculita si se baga la cuptorul preincalzit la 180, cam 15 minute. Se scoate si se lasa putin la racit, pana se prepara restul ingredientelor. Pasta de branza: se amesteca ricotta cu 3 lg de smantana, sare, piper si marar tocat marunt. Se bat ouale foarte bine cu smantana ramasa, se amesteca cu parmezanul ras, se pun sare si piper, dar putin. Se stoarce in pumn foarte bine dovlecelul si se adauga la ouale batute. Se pune peste aluat pasta de ricotta si se niveleaza, apoi se toarna compozitia de oua si dovlecel si se baga la cuptor din nou. Se lasa cam 20 de minute, apoi se scoate si se asaza deasupra felii de rosii si ardei, apoi se mai lasa pana se inmoaie si legumele de deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala zucchinni zacusca smantana sarmale ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2622 viz    0 com
1036 viz    0 com
2605 viz    0 com
1915 viz    0 com
2636 viz    0 com
1190 viz    0 com
1052 viz    0 com
1992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013997 (s)