News Flash:

Placinta cu visine si branza

6 August 2013
1544 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g branza de vaci
1 pachet foi de placinta
3 lg pesmet
3 lg smantana
700 g visine fara samburi
zahar (dupa gust)
3 lg de gris
ulei
5 oua
zahar pudra
zahar vanilat

Mod de preparare:

Mai intai preparam umpluturile astfel: branza se amesteca cu 3 lg de gris, 4 oua, zahar dupa gust, zahar vanilat si sare, iar visinele fara samburi se amesteca si ele separat cu pesmetul, zahar si zahar vanilat.

Dupa ce am preparat umpluturile trecem la asamblarea placintei astfel: pe o foaie unsa cu un pic de ulei se aseaza branza si se formeaza un sul tot asa procedam si cu visinele. Cele doua suluri formate de visine si branza le impachetam impreuna in alta foaie de placinta, rezultand un sul mai mare. Dupa ce am procedat la fel cu fiecare in parte bagam tava la cuptor pentru 15 min., apoi o scoatem si turnam deasupra urmatorul amestec din 3 lg smantana, 2 lg de zahar si un ou. Se coace la foc potrivit si se serveste cu zahar pudra deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet gris zahar pudra zahar vanilat foc potrivit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1940 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039453 (s)