News Flash:

Placinta cu varza si branza de capra

16 Decembrie 2013
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml ulei de masline extra virgin
o ceapa mare, taiata marunt
300 g de varza alba, taiata marunt
1 lingurita de seminte de fenicul
2 lingurite seminte de chimen
140 g de branza de capra, sfaramata
2 lingurite marar, taiat marunt
aluat de placinta
125 g unt, la temperatura camerei
2 lamai
1/4 cana frunze de menta si de marar

Mod de preparare:

Pentru umplutura, incalzeste 60 de ml de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Caleste ceapa, adauga varza si cate o lingura de sare, fenicul si chimen, continuand sa amesteci inca 5 minute. Lasa putin la racit compozitia si adauga branza de capra si mararul.

Preincalzeste cuptorul la 170 grade si imparte umplutura in 6 portii. Dupa ce ai tapetat aluatul cu putin unt, taie-l in patratele si umple-l cu crema de varza si branza. Da la cuptor timp de 20-25 de minute. Feliaza lamaile si prepara un dressing din 2 lingurite de ulei de masline, suc de lamaie, menta si marar.

Placinta cu varza si branza de capra se serveste calda, alaturi de un pahar cu iaurt sau lapte batut.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
3470 viz    0 com
1974 viz    0 com
1508 viz    0 com
1772 viz    0 com
1264 viz    0 com
4232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018412 (s)