News Flash:

Placinta cu varza cu o reteta de aluat foarte interesanta! O prepar des si cate doua odata, pentru ca e simpla si nemaipomenit de gustoasa

18 Iulie 2018
4604 Vizualizari | 0 Comentarii

O placinta cu varza perfecta cu aluat moale combinat de minune cu varza calita.
INGREDIENTE: 400 gr de faina; 500 gr de varza; 100 ml de apa; 2 linguri de ulei; un praf de sare; 1 lingurita zeama de lamaie.

MOD DE PREPARARE: Cerneti faina si combinati-o cu apa. Adaugati sarea, uleiul si zeama de lamaie. Amestecati bine ingredientele si dati aluatul la frigider pentru 30 de minute. Pentru umplutura: maruntiti varza si caliti-o timp de 8-10 minute in ulei, pana devine aurie.

Luati putin mai mult de jumatate din aluat si intindeti-l. Asezati foaia de aluat in tava tapetata cu hartie de copt. Puneti umplutura si acoperiti cu cea de-a doua parte de aluat intinsa, lipiti bine marginile. Coaceti placinta timp de 20-25 minute la 190 grade Celsius, pana crusta devine aurie.  Este buna atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017700 (s)