News Flash:

Placinta cu ton si cartofi

3 Iulie 2012
3312 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g cartofi
425 g ton in ulei
30 g unt
60 ml lapte
200 g branza data prin razatoare
1 ceapa tocata
2 tulpini de telina tocate
50 g boabe de porumb dulce
150 g broccoli
2 linguri busuioc
720 g sos de rosii pentru paste
2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:


Prima data se pregateste un piure din cartoi fierti, 150 g branza, lapte, unt si puna sare. Apoi se caleste ceapa vreo 2 minute in ulei incins. Adaugam apoi sosul  de tomate, telina, broccoli si porumb si amestecam. Lasam sa fiarba aproximativ 7 minute, dupa care adaugam busuioc si ton. Incingem cuptorul. Punem amestecul de ton intr-un vas de iena si deasupra intindem piureul de cartofi. Se presara branza ramasa, iar apoi se da la cuptor timp de 5 minute (pana cand piureul prinde o crusta aurie).

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt lapte branza ceapa broccoli busuioc ulei incins cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1220 viz    0 com
2694 viz    0 com
1610 viz    0 com
2394 viz    0 com
3476 viz    0 com
3164 viz    0 com
3755 viz    0 com
2656 viz    0 com
5201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013221 (s)