News Flash:

Placinta cu sunca

26 Ianuarie 2012
2006 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu sunca
Ingrediente:

100 g branza
130 g sunca presata feliata
200 g faina
2 dovlecei taiati felii subtiri
1 lingura apa
3 oua batute
1 ardei rosu taiat fasii
125 g branza rasa
300 g smantana

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 220 grade. Ungem o tava rotunda de tarta. Amestecam intr-un blender faina si unt. Adaugam apa si mixam pana obtinem un aluat moale. Intindem aluatul pe o suprafata tapetata cu faina. Asezam aluatul in tava (taiem cu un cutit excesul de pe margine). Bagam aluatul la frigider timp de 30 de minute. Incingem un gratar si coacem pe gratar dovleceii, ardeiul pe toate partile si apoi lasam sa se raceasca. Asezam in tava peste aluat sunca, branza si legumele. Amestecam ouale cu smantana si putina sare si turnam peste legume. Se baga tava la cuptor timp de 15 min. Reducem temperature la 190 de grade si lasam sa se coaca placinta timp de 50 de minute. Se serveste cu salata.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza sunca presata faina dovlecei apa oua ardei rosu smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7021 viz    0 com
5464 viz    0 com
1290 viz    0 com
2245 viz    0 com
3478 viz    0 com
2282 viz    0 com
2366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026011 (s)