News Flash:

Placinta cu spanac si branza feta

25 Aprilie 2013
3497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foi de placinta
1 kg spanac
1 ceapa
200 g smantana
250 g branza feta
1 ou
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Caleste ceapa taiata cat mai marunt. Adauga spanacul oparit si tocat si lasa pe foc cinci minute. Dupa ce s-a racorit, incorporeaza smantana amestecata cu oul si branza rasa. La final, potriveste gustul de sare si piper. Asaza in tava unsa cu ulei patru foi de placinta unse si ele separat. Pune un strat de umplutura, acopera cu 2-3 foi unse, din nou umplutura si iar foi unse cu ulei.
Coace la cuptor pana se rumenesc foile, cam 30-35 de minute. Acopera cu un prosop umed si taie in patrate potrivit de mari. Se serveste calda, dar rece e la fel de buna.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac smantana branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020773 (s)