News Flash:

Placinta cu spanac

11 Martie 2016
6031 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr spanac
1 paghet aluat de foitaj
200 gr telemea de vaca
2 catei de usturoi
100 gr branza de vaci
1 ceapa
4 oua
1/2 lingurita nucsoara
piper
sare

Mod de preparare:

Toaca ceapa marunt si caleste-o intr-o tigaie incapatoare pana devine sticloasa. Adauga apoi usturoiul tocat si spanacul congelat, sau proaspat, tocat marunt. Caleste totul pana ce apa lasata de ceapa si spanac se evapora. Stinge apoi aragazul si lasa compozitia sa se raceasca.

Intre timp, adauga telemeaua si branza de vaci in roboul de bucatarie. Paseaza bine pana obtii o crema. Incorporeaza apoi ouale. Toarna compozitia obtinuta peste spanac si amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga nucsoara.

Intr-o tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt adauga o foaie de aluat de foitaj. Unge-o bine cu unt topit sau cu ulei, apoi toarna compozitia de branza cu spanac. Acopera totul cu cea de-a doua foaie de aluat.
Coace placinta pana cand aluatul este bine rumenit. Las-o apoi sa se raceasca inainte de a o taia.
Serveste placinta ca atara, alaturi de o salata de rosii su oregano si busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta spanac aluat placinta retete placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5828 viz    0 com
1107 viz    0 com
15197 viz    0 com
2848 viz    1 com
3454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025608 (s)