News Flash:

Placinta cu porumb si ton

23 Noiembrie 2011
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu porumb si ton
Ingrediente: 420 g ton din conserva 125 g boabe de porumb din conserva 12 felii de paine din faina integrala (coaja indepartata) 6 oua 2 albusuri 15 frunze de spanac tanar Mod de preparare: Prima data se incalzeste cuptorul la 180 grade, dupa care se unge o tava cu 12 forme de briose. Feliile de paine se intind putin cu un facalet, apoi acestea se pun ca baza in formele de briose. Se amesteca tonul cu spanac si porumb intr-un vas. Se bat ouale cu albusurile intr-un bol. Se imparte amestecul de ton in fiecare forma si se pune amestecul de ou deasupra. Se da la cuptor timp de 25 de minute. Cand se scot, se lasa 5 minute in forme, dupa care se rastoarna cu atentie. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene baby spanach flechite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1364 viz    0 com
1118 viz    0 com
1333 viz    0 com
1850 viz    0 com
1280 viz    0 com
2043 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013671 (s)