News Flash:

Placinta cu peste si legume

12 Martie 2014
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g cartofi taiati cubulete
1 pastarnac taiat cuburi
75 g unt
310 ml lapte de vaca
1 lingura ulei de masline
1 praz tocat marunt
1 morcov tocat marunt
1 dovlecel tocat
2 linguri faina
350 g cod afumat taiat cubulete
2 rosii taiate felii

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se fierb cartofii cu pastarnacul in apa clocotita si apoi se face un piure adaugand 25 g unt si 60 ml lapte. Adaugam sare dupa gust si lasam deoparte. Intre timp incingem ulei intr-o oala si punem prazul, morcovul si dovlecelul la calit amestecand constant. Scoatem apoi legumele pe un platou. In aceeasi oala topim untul ramas, adaugam faina si lasam timp de 2 minute dupa care incorporam laptele ramas amestecand constant. Indepartam vasul de pe foc si adaugam legumele si codul si asezonam cu sare. Punem amestecul intr-un vas de iena si pe deasupra ounem piureul, niveland suprafata cu o lingura. Aranjam feliile de rosii pe deasupra si bagam la cuptor timp de 30 de minute, pana cand prinde o crusta auriu-maronie. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta peste retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1944 viz    0 com
1604 viz    0 com
1663 viz    0 com
1751 viz    0 com
1453 viz    0 com
1367 viz    0 com
2723 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012931 (s)