News Flash:

Placinta cu pere

13 Septembrie 2011
1476 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu pere
Ingrediente: 5 pere mari 60 g fulgi de ovaz 1 ou batut scortisoara 150 g unt taiat cuburi 110 g faina 130 g zahar 2 lingurite apa rece Mod de preparare: Prima data se amesteca fulgii de ovaz cu faina. Se incorporeaza cuburile de unt in amestecul rezultat, se adauga apa rece, apoi se framanta aluatul. Se lasa la rece timp de o ora. Perele se curata de coaja si de seminte, se taie in felii. Se infierbanta cuptorul la 200 C. Se imparte aluatul in doua parti egale, se intind doua foi rotunde, una se asaza pe o tava unsa cu ulei, peste care se pun feliile de pere, se presara cu sare si scortisoara. Se pune a doua foaie de placinta deasupra, iar din resturile de blat se decupeaza frunzulite si floricele, cu care se decoreaza placinta. Se unge toata suprafata cu ou batut si se da la cuptor 20-25 de minute. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa italieneasca stafide unt faina rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2409 viz    0 com
2194 viz    0 com
1973 viz    0 com
4948 viz    0 com
4027 viz    0 com
3047 viz    0 com
1901 viz    0 com
3034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019397 (s)