News Flash:

Placinta cu oua si dovlecei

2 Februarie 2015
2267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua, batute usor
100 ml ulei vegetal
100 gr branza
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita sare cu diverse arome
1/2 lingurita oregano uscat
1/4 lingurita usturoi pudra
100 gr ceapa galbena tocata marunt
cca 700 gr dovlecei zucchini feliati fin
2 foi de aluat coapte (facut din: faina, sare, praf de copt, margarina)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si greseaza o tava de copt. Amesteca ouale cu uleiul, branza, patrunjelul, toata sarea, usturoiul pudra si oregano. Adauga apoi ceapa si aluatul copt si maruntit. La final incorporeaza si feliile de dovlecel. Toarna totul in tava si baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat placinte placinta zucchini retete placinta retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4369 viz    1 com
10184 viz    0 com
1921 viz    0 com
1816 viz    0 com
3202 viz    0 com
3290 viz    1 com
2543 viz    0 com
1210 viz    0 com
1551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019044 (s)