News Flash:

Placinta cu oua si dovlecei

2 Februarie 2015
2196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua, batute usor
100 ml ulei vegetal
100 gr branza
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita sare cu diverse arome
1/2 lingurita oregano uscat
1/4 lingurita usturoi pudra
100 gr ceapa galbena tocata marunt
cca 700 gr dovlecei zucchini feliati fin
2 foi de aluat coapte (facut din: faina, sare, praf de copt, margarina)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si greseaza o tava de copt. Amesteca ouale cu uleiul, branza, patrunjelul, toata sarea, usturoiul pudra si oregano. Adauga apoi ceapa si aluatul copt si maruntit. La final incorporeaza si feliile de dovlecel. Toarna totul in tava si baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat placinte placinta zucchini retete placinta retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4021 viz    1 com
9907 viz    0 com
1781 viz    0 com
1747 viz    0 com
3154 viz    0 com
3134 viz    1 com
2383 viz    0 com
1165 viz    0 com
1487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015353 (s)