News Flash:

Placinta cu oua si dovlecei

2 Februarie 2015
2083 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua, batute usor
100 ml ulei vegetal
100 gr branza
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita sare cu diverse arome
1/2 lingurita oregano uscat
1/4 lingurita usturoi pudra
100 gr ceapa galbena tocata marunt
cca 700 gr dovlecei zucchini feliati fin
2 foi de aluat coapte (facut din: faina, sare, praf de copt, margarina)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si greseaza o tava de copt. Amesteca ouale cu uleiul, branza, patrunjelul, toata sarea, usturoiul pudra si oregano. Adauga apoi ceapa si aluatul copt si maruntit. La final incorporeaza si feliile de dovlecel. Toarna totul in tava si baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat placinte placinta zucchini retete placinta retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3451 viz    1 com
9684 viz    0 com
1697 viz    0 com
1594 viz    0 com
3042 viz    0 com
2861 viz    1 com
2199 viz    0 com
1054 viz    0 com
1397 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1872 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020965 (s)