News Flash:

Placinta cu nuci pecan si scortisoara

25 Aprilie 2014
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat pentru placinta
2 cesti de nuci pecan prajite
4 lingurite de scortisoara macinata
4 linguri de unt topit
3/4 ceasca de sirop de porumb
1/2 ceasca de zahar brun
3 oua
1 lingurita de esenta de vanilie
1/2 lingurita de sare
1 ceasca de glazura din crema de branza

Mod de preparare:

Intinde aluatul pe un blat si unge-l cu o lingura de unt. Presara 2 lingurite de scortisoara deasupra si intinde-le bine. Ruleaza aluatul ca pe o rulada si taie felii din el. Asaza-le intr-o tava unsa si lipeste-le intre ele, astfel incat sa formeze un blat. Pune-l la racit pana cand prepari umplutura.

Intr-un bol mare, amesteca siropul de porumb cu zaharul brun. Adauga cele 3 linguri de unt topit ramas, incorporeaza treptat ouale si adauga aromele: esenta de vanilie, sarea si scortisoara ramasa. Adauga si nucile pecan, dupa ce le-ai taiat in jumatati.

Adauga umplutura deasupra blatului, in tava pentru placinta si coace-o timp de 20-25 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Dupa ce s-a racit, decoreaz-o cu glazura de branza cremoasa.
Placinta crocanta cu scortisoara si cu nuci pecan se serveste rece, alaturi de un ceai aromat din portocale sau de o cafea calda cu lapte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete placinta placinta nuci placinta scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1177 viz    0 com
4650 viz    0 com
6527 viz    0 com
3100 viz    0 com
1852 viz    0 com
2515 viz    0 com
1225 viz    0 com
1279 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029268 (s)