News Flash:

Placinta cu nuci pecan si scortisoara

5 Noiembrie 2013
1653 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

110 g unt
50 g faina
40 g fulgi de ovaz
200 g zahar brun
1 kg mere feliate subtire
sare
1 lingurita scortisoara
3 linguri faina
100 g zahar
aluat de placinta
60 ml sos de caramel
60 g nuci pecan

Mod de preparare:

Pregateste un aluat de placinta dupa reteta de aici. Aseaza-l intr-o tava rotunda sau una de tarta cu pereti detasabili sau in mai multe fome de tarta mai mici. Amesteca 100g zahar, faina scortisoara, un praf de sare si merele intr-un bol si pune acest amestec in tava de placinta peste aluat. Intr-un alt bol amesteca zaharul brun cu fulgii de ovaz si 50g faina. Adauga untul taiat cubulete si framanta pana cand amestecul are un aspect granulos.

Presara totul peste merele asezate in tava. Ca sa previi arderea placintei in timp ce o coci, acopera tava cu o folie de aluminiu pentru 25 de minute din timpul de coacere. Coace placinta la 180C, timp de 55-60 de minute. Presara placinta calda cu sos de caramel si nuci pecan. Lasa-o sa se raceasca inainte sa o servesti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3461 viz    0 com
3155 viz    0 com
6479 viz    0 com
1290 viz    0 com
1412 viz    0 com
1667 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024859 (s)