News Flash:

Placinta cu morcov si dovlecel

19 Septembrie 2011
1903 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu morcov si dovlecel
Ingrediente: 500 g dovlecel 150 g morcov 5 oua 120 g cascaval 1/2 plic praf de copt 120 g faina 110 ml ulei 1 ceapa sare piper Mod de preparare: Dovlecelul curatat de coaja se da pe razatoarea mare, iar morcovul si ceapa pe razatoarea mica. Ouale se bat cu mixerul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praf de copt. Legumele se storc si se pun peste compozitia de oua. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se pune cascavalul ras, dupa care se toarna compozitia intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet. Se coace la foc mic timp de 30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel bucataria internationala retete vegetariene fasole oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
967 viz    0 com
939 viz    0 com
1218 viz    0 com
1317 viz    0 com
990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015880 (s)