News Flash:

Placinta cu mere si scortisoara

29 August 2013
3329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

15 linguri de zahar
15 linguri de lapte
10 linguri de ulei
2 oua
un plic praf de copt
un plic amoniac
faina cat cuprinde

Pentru umplutura:
2 linguri de pesmet sau 1 lingura de gris
1 kg mere rase
scortisoara
zahar pudra

Mod de preparare:


Se face un aluat potrivit de tare (cat sa il putem intinde), se imparte in doua parti egale si se intinde prima foaie pe care o punem intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.

Se presara pesmetul sau grisul si se pun merele rase, apoi le aromam cu scortisoara si punem cea de-a doua foaie. Intepam din loc in loc placinta cu o furculita pentru a se patrunde bine si dam la cuptorul incins pentru 40-45 de minute.
Cand o scoatem de la cuptor presaram zahar pudra deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar amoniac umplutura gris mere rase zahar pudra scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1911 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024302 (s)